1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Browser Issue Member card font style inconsistency

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by dutchbb, Aug 2, 2013.

  1. dutchbb

    dutchbb Well-Known Member

    Member card outside threads (bold text):

    member card bold.png
    in threads (normal text):

    member card.png

    PS: this seems to be happening in Safari but not Firefox.
     
    Last edited: Aug 2, 2013
  2. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Just to make sure I'm understanding right:
    • When you're on the forum list and you view a member's member card, all text is bold.
    • When you're in a forum or thread and you view a member's member card, all text is normal.
     
  3. CyberAP

    CyberAP Well-Known Member

    I think it's only Mac related. It switches from subpixel antialiasing to standard.
    Probably it has something to do with GPU acceleration, it changes antialiasing mode.
     
    Steve F likes this.
  4. digitalpoint

    digitalpoint Well-Known Member

    Looks identical in both places for me (Mac OS X 10.8.4 and Chrome 28.0.1500.95).
     
  5. dutchbb

    dutchbb Well-Known Member

    It's only normal in threads. OS X 10.7.5 and Safari up to date. @digitalpoint : no problem here with Chrome either. Seems to be related to Safari.
     
  6. chulapi

    chulapi Member

    Can not reproduce on FF 22 - Win7.
     
  7. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    I can only reproduce this is Safari, and the controlling CSS appears to be identical, so I think we're going to have to chalk this one up to a browser idiosyncrasy.
     
    Amaury likes this.

Share This Page