1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Mass Email

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Carlos, Oct 4, 2013.

  1. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    Why is it that when the last time I mass e-mailed my users, it shows only 2,100+ members and not the actual 4,000+ members?

    Do I have to do anything to make xenForo's e-mail system recognize the other half of the database?
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Does the user count of 4,000+ include banned members?

    Which criteria are you using to send emails?
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Or that a bunch of users have chosen not to receive emails from the admin.
  4. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    The 4,000 number does not include the depreciated banned or deleted members. The last member that registered has an ID of 57xx.
    Standard. Just waltz in and send e-mail.
    You're saying that the other half of my 4,000 members have chosen not to recieve e-mails. :censored: (There needs to be straight face smiley!)

    I want to bring the other half back, but I am unsure how to. Hm.
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member


    You could uncheck that option.
  6. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    Okay, I'll give it try! :)
  7. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    Well, it worked, and then it ran into a server error. I just friggin moved to a new server! :(

    An exception occurred: Mysqli prepare error: MySQL server has gone away in /home/Snip/public_html/codforums.com/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 77
        Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
        Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
        Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
        Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 825
        Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchOne() in XenForo/Error.php at line 50
        XenForo_Error::unexpectedException() in XenForo/Application.php at line 309
    Meanwhile, I pressed the back button, and it's reprocessing from where I left to this error.

    EDIT: E-mail sent to 4028 Members! YAY! :)
    Last edited: Oct 4, 2013

Share This Page