1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Manual approval is required for registration, but this setting is toggled off

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by bWearables.com, Oct 19, 2014.

  1. bWearables.com

    bWearables.com New Member

    I am testing user registration, and the user is notified that administrator approval is required. However, this setting is toggled off in the Admin CP. Why is this happening? Thank you.
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Admin CP -> Home -> Options -> User Registration

    All manual approval options are there. Note that Stop Forum Spam can result in an account being conditionally moderated. That is in the same section.
     
  3. bWearables.com

    bWearables.com New Member

    Thanks!

    The manual approval option is off and I should not have been blocked as a spammer. Is there any other reason this could be happening!
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Stop Forum Spam can result in an account being conditionally moderated.

    A third party addon could also be responsible.
     
  5. Mouth

    Mouth Well-Known Member

    /admin.php?logs/spam-trigger ?
     
  6. bWearables.com

    bWearables.com New Member

    Mouth, it does show that I was blocked. I'm not sure why that happened, but thank you.
    Jake, sorry for doubting your explanation the first time!
     

Share This Page