1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Mamp Installation Error

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by DRE, Jul 4, 2013.

  1. DRE

    DRE Well-Known Member

    When installing it on Mamp everything is installing fine until this error occurs:

    Server Error
    Server Error
    Invalid model 'XenForo_Model_AddOn' specified

    1. XenForo_Model::create() in XenForo/Deferred/ImportMasterData.php at line 39
    2. XenForo_Deferred_ImportMasterData->execute() in XenForo/Deferred/Atomic.php at line 61
    3. XenForo_Deferred_Atomic->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 190
    4. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 313
    5. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 247
    6. XenForo_Model_Deferred->runByUniqueKey() in XenForo/Install/Controller/Abstract.php at line 34
    7. XenForo_Install_Controller_Abstract->_manualDeferredRunner() in XenForo/Install/Controller/Install.php at line 221
    8. XenForo_Install_Controller_Install->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 335
    9. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    10. XenForo_FrontController->run() in /Applications/MAMP/htdocs/board/install/index.php at line 18
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Try re-uploading files, it looks like you don't have /library/XenForo/Model/AddOn.php.
    Adam Howard and DRE like this.
  3. DRE

    DRE Well-Known Member

    Yep that was it.
    Adam Howard likes this.

Share This Page