1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Long answers in a poll = a mess.

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Moshe1010, Jun 26, 2013.

  1. Moshe1010

    Moshe1010 Well-Known Member

  2. Hornstar

    Hornstar Well-Known Member

    Confirmed on the iPhone 5.
  3. chulapi

    chulapi Member

    Confirmed on FF21 - Win7.
  4. AlexT

    AlexT Well-Known Member

    No problems with stock Android 4.1.4 browser.
  5. Martok

    Martok Well-Known Member

    Confirmed Chrome 27 - Windows 7
  6. jerremy

    jerremy Member

    Confirmed on Chrome 27 and IE 10 using Win 7.
  7. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    Confirm on Chrome 27: OS X 10.8.4 and Windows 7
  8. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

  9. Moshe1010

    Moshe1010 Well-Known Member

    I've noticed that in portrait position with my iPhone 5, there is still a problem:
  10. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Don't worry, a new layout for the narrow version is next on my list :)
    Alien, EQnoble, tyteen4a03 and 3 others like this.
  11. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    ... and now it's done and running here.
    Alien, Divvens, Moshe1010 and 6 others like this.
  12. sweetpotato

    sweetpotato Active Member

    No issue on my iPad.
  13. Lee

    Lee Well-Known Member

    Looking good, Kier. (y)
  14. Moshe1010

    Moshe1010 Well-Known Member

    Works great, thanks!

Share This Page