• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 logged out constantly

#1
(I wonder why i logged out constantly, both, from ACP and normal login.)

I logged in with my credentials and then when i access ACP, i logged in again and then i can`t do any changes, i redirrect all times to ACP log in panel. What should i do ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i noticed that core logged out me from everywhere, no matter where: viewforum, viewthread, profile, create thread, etc...
 
#3
i do have this in library/config.php
PHP:
$config['cache']['enabled'] = true;
$config['cache']['frontend'] = 'Core';
$config['cache']['frontendOptions']['cache_id_prefix'] = 'xf_';

$config['cache']['cacheSessions'] = true;
and my .htaccess has:
PHP:
<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{HTTP_HOST} www.xf1.legadodeiorg.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xf1.legadodeiorg.com$1 [R=301,L]
    RewriteCond %{HTTPS} off
    RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
    #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
I recommend you drop that caching config. It's not likely that file caching is helping you and it's very possible it's the cause of this.
 

Sim

Well-known member
#5
Also, I've found in the past that strange issues regarding logging in or staying logged in often relate back to corrupt cookies - if you clear cookies in your browser for the domain your forum is on, it might help.

This was far more common back in the vBulletin days though - can't recall the last time I had to instruct someone to do this on XF.
 
#6
I recommend you drop that caching config. It's not likely that file caching is helping you and it's very possible it's the cause of this.
Yes i also do it and the problem persist.
When i visit with WIFI, it works ok. When i browse from mobile conection ( even with wifi for that conection shared ) i get this problem.... With or without cache file system. It's really strange.
 

Fethi.dz

Active member
#8
If you have two installations of Xenforo on the same domain this could be the issue:

$config['cookie']['prefix'] - default: 'xf_'
All cookies set by XenForo will have this prefix. This can be changed if you have multiple XenForo installations on the same domain.

$config['cookie']['path'] - default: '/'
This allows the cookies set by XenForo to be constrained to a particular sub-directory on your domain. This can be changed if you have multiple XenForo installations on the same domain.

$config['cookie']['domain'] - default: ''
If you need XenForo's cookies to be available on a sub-domain, this can be to '.domain.com' to allow the cookies to be accessed on sub-domains.