1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Keep gettin error messages

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Robdenio, Apr 14, 2014.

  1. Robdenio

    Robdenio Member

    We keep getting this error message anyone had this before and know a fix?

    fault.png
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Click on one of the errors and post the full trace.

    How is email configured?
     
  3. Robdenio

    Robdenio Member

    Zend_Mail_Transport_Exception: Unable to send mail. - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
    Generated By: Unknown Account, A moment ago

    #0 /home/content/13/11491013/html/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Sendmail->_sendMail()
    #1 /home/content/13/11491013/html/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
    #2 /home/content/13/11491013/html/library/XenForo/Model/MailQueue.php(58): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Sendmail))
    #3 /home/content/13/11491013/html/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(9.9999918937683)
    #4 /home/content/13/11491013/html/library/XenForo/Model/Deferred.php(190): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 9.9999918937683, '')
    #5 /home/content/13/11491013/html/library/XenForo/Model/Deferred.php(313): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 9.9999918937683, '', false)
    #6 /home/content/13/11491013/html/library/XenForo/Model/Deferred.php(266): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #7 /home/content/13/11491013/html/deferred.php(15): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #8 {main}

    array(3) {
    ["url"] => string(41) "http://www.snapchatforum.com/deferred.php"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(3) {
    ["_xfRequestUri"] => string(22) "/find-new/791208/posts"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
    }
    }

    fault 2.png

    Rob
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It may be best to contact your host. The default email system uses what is configured in PHP. This system is rejecting the mail for some reason and your host should have access to the mail logs to look into this.
     
  5. Robdenio

    Robdenio Member

    Ahh ok thanks Mike
     

Share This Page