• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug  jquery cdn link is broken in latest version

#1
in performance option, i use microsoft cnd to use for jquery
but after update i have broken link
HTML:
<script type="text/javascript" src="//ajax.microsoft.com/ajax/jquery/jquery-1.4.4.min.js"></script>

        <script type="text/javascript">if (!window.jQuery) { document.write('<scr'+'ipt type="text/javascript" src="js/jquery/jquery-1.4.4.min.js"><\/scr'+'ipt>'); }</script>
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
I didn't even notice that :oops:

I just clicked on the link when viewing the source and it loaded the page.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
Yes, I've just installed 1.0.2 and the http: was prepended in that version.

I'll move this to bugs.
 
R

ragtek

Guest
#7
that's imho a bug:D

PHP:
$source = ($forceLocal ? 'local' : $options->jQuerySource);
switch ($source)
{
case 'jquery':
case 'mt':
return "http://code.jquery.com/jquery-{$jQueryVersion}{$min}.js";

case 'google':
return "//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/{$jQueryVersion}/jquery{$min}.js";

case 'microsoft':
return "//ajax.microsoft.com/ajax/jquery/jquery-{$jQueryVersion}{$min}.js";
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#8
Oddly enough it still loads fine.
So although I don't think it was intentional and is probably a bug, no doubt Mike or Kier will confirm soon.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#12
Cheers Mike.

As I could open the link and it was loading fine, I didn't think it was a bug at first but then I checked 1.0.2 and saw it was different.

Should have gone with my first thought :D