1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Is this a bug with notices, or just me!

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by DaveL, Nov 13, 2011.

  1. DaveL

    DaveL Well-Known Member


    Just created a notice and it displays perfect on the home page, however once you go into forums or threads the appearence changes.
    Heres a few screenshots.

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It displays the same on the home page for me - on a 24" monitor.

    You just need to add a colour to the background for the panel container.
  3. DaveL

    DaveL Well-Known Member

    Sorry to be a pain Brogan, But where abouts do I do that?
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Style Properties -> Notices
    DaveL likes this.
  5. DaveL

    DaveL Well-Known Member

    Ive just had a look and its already got the colour defined - repeat -X top.

    What do I need to alter?
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Actually, this just has to do with float containment. Try wrapping the whole HTML in your notice with:

    <div style="overflow: hidden; zoom: 1">...</div>
  7. DaveL

    DaveL Well-Known Member

    Hi Mike,

    That worked a treat, thank you :)

    One more quick question though! On my homepage and forum page it fills up the whole box which looks good.

    However if I go into a forum or thread the text seems to be smaller?

    IS this normal or something ive for a bit wrong!
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The text is the same size. It's the difference between having a sidebar and not.
    DaveL likes this.
  9. DaveL

    DaveL Well-Known Member


    Thanks Mike :)

Share This Page