1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Is my sitemap updating ok? The log data looks odd.

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Stuart Wright, Jan 29, 2015.

  1. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    The log looks a bit odd. Is this normal?
    1.jpg
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The last ones don't appear to have finished. Have you installed any add-ons that might change the sitemap?
     
  3. tajhay

    tajhay Well-Known Member

    Why is there so much deviation every 3 days?
     
  4. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Yes
    1.jpg
    If I run the cron job manually, it completes immediately and the log is not updated.
    Is there a way to tell what's happening?
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Don't run the cron job. That just kicks off the process. Run the option under rebuild caches. That should give some hints at least.
     
  6. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Thank you. I think it's the competitions addon because the rebuild process doesn't seem to get past that.
    Disabling it takes the rebuild forward through the other content.
    Have alerted Chris D.
    Thank you.
     
  7. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Confirmed - it's rebuilt correctly after disabling the competitions sitemap.
    Many thanks, all.
     

Share This Page