1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Is It Safe To Edit Certain Phrases?

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by UKD, Nov 13, 2013.

  1. UKD

    UKD Active Member

    I wish to edit some of my private and public control buttons (edit, report, reply etc).

    Would this be a safe thing to do? For example, I want to change my report text to an exclamation mark (!).

    I have read up on them and everything seems safe according to guide I have read, however a friend of mine said it was not a safe thing to do. I would be interested to hear from the XenForo staff directly to see if it does or does not break the software.

    Thanks :).
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You can safely edit any phrases you wish - the content only, not the title.

    They also support HTML so you can even replace text with images.
     
    UKD likes this.
  3. Sheratan

    Sheratan Well-Known Member

    And if you love to play safe, you can create a new language, with English (US) as parent (if you use English as main language in your forum), so you had a child language. Call it "Test"

    And now you can safely edit phrases in "Test" language.
     
    UKD likes this.
  4. UKD

    UKD Active Member

    Great new! Thanks so much I didn't know HTML was also supported. I tried inserting an image in replace of the text, however, nothing happened :(. This is the code I used:

    Code:
    <img src="/styles/spectrum/xenforo/flag.png" alt="Report Post" width="16" height="16">
    I'm not sure why it wouldn't work if the area does support HTML. I have uploaded it in the correct area via FTP :(. Does anyone know why this is not working? Thanks.

    Thanks for the tip. I ended up making a new language (English (UK)) so if I mess up this I can always revert back to the default until I figure out the issue ;).
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The path may be incorrect.
    Use a browser inspection tool to confirm.
     
    UKD likes this.
  6. UKD

    UKD Active Member

    Ah sorry about that I figure it out. For some reason when I used my custom newly made langauge "Engligh (UK)" it didn't change, yet when I altered "English (US)" it worked. Strange. It's cool i'll just stick with English (US) and have the other as a back-up :).
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Did you actually change the language selection in the footer?
     
    UKD likes this.
  8. UKD

    UKD Active Member

    I'm an idiot. Thanks! :)
     

Share This Page