1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Invalid argument supplied for foreach()

Discussion in 'Media Gallery Resolved Bugs' started by Divvens, Feb 9, 2016.

  1. Divvens

    Divvens Well-Known Member

    This error keeps popping up when members try to "tag" other members in Media

    PHP:
    ErrorExceptionInvalid argument supplied for foreach() - library/XenGallery/Model/Media.php:2256
    Generated By
    Madonna2 minutes ago
    Stack Trace
    #0 /home/xxxxxx/public_html/library/XenGallery/Model/Media.php(2256): XenForo_Application::handlePhpError(2, 'Invalid argumen...', '/home/xxxxxx/...', 2256, Array)
    #1 /home/xxxxxx/public_html/library/XenGallery/ControllerHelper/Media.php(272): XenGallery_Model_Media->canTagMedia(Array, NULL)
    #2 /home/xxxxxx/public_html/library/XenGallery/ControllerPublic/Media.php(1486): XenGallery_ControllerHelper_Media->assertCanTagMedia(Array)
    #3 /home/xxxxxx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(351): XenGallery_ControllerPublic_Media->actionTagInput()
    #4 /home/xxxxxx/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #5 /home/xxxxxx/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #6 {main}
    Request State
    array(3) {
      [
    "url"] => string(320"http://orojackson.com/index.php?xengallery/tag-input&media_id=7361&tag_x1=201&tag_y1=92&tag_x2=222&tag_y2=113&tag_width=21&tag_height=21&tag_multiplier=1&&_xfRequestUri=%2Fmedia%2Femt-mess-collab-w-castiel.7361%2F&_xfNoRedirect=1&_xfToken=1778%2C1455037592%2C5b06a93358330a1428ea8cf5c076cbc61060dbaa&_xfResponseType=json"
      
    ["_GET"] => array(13) {
        [
    "xengallery/tag-input"] => string(0""
        
    ["media_id"] => string(4"7361"
        
    ["tag_x1"] => string(3"201"
        
    ["tag_y1"] => string(2"92"
        
    ["tag_x2"] => string(3"222"
        
    ["tag_y2"] => string(3"113"
        
    ["tag_width"] => string(2"21"
        
    ["tag_height"] => string(2"21"
        
    ["tag_multiplier"] => string(1"1"
        
    ["_xfRequestUri"] => string(38"/media/emt-mess-collab-w-castiel.7361/"
        
    ["_xfNoRedirect"] => string(1"1"
        
    ["_xfToken"] => string(56"1778,1455037592,5b06a93358330a1428ea8cf5c076cbc61060dbaa"
        
    ["_xfResponseType"] => string(4"json"
      
    }
      [
    "_POST"] => array(0) {
      }
    }
    Anything to be fixed on my end?
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I've spotted the cause of this, and simultaneously fixed it.

    Easiest workaround for now is to change the user permissions for tags so there is no limit:

    upload_2016-2-9_17-31-32.png

    Set that to 0 or Unlimited and the issue will go away.

    Fixed for the next release though, thanks.
     
    au lait and Divvens like this.

Share This Page