1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Installing xenforo on PHP 5.2.17

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by MartoBG, Jun 25, 2013.

  1. MartoBG

    MartoBG New Member

    I'm trying to move my xenforo installation from one domain to another.
    The new hosting provider have PHP version 5.2.17.
    Can that cause 500 internal server error when you point to forum.domain.com/install
    Thanks in advance for your reply guys :)
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    XenForo is compatible with PHP 5.2.4 and later.

    Is there anything in the server error logs?

    If you have moved from one domain to another, why are you installing?
    Was it an existing install you moved?
  3. MartoBG

    MartoBG New Member

    Thanks for the quick reply :)
    I cant access the error logs (asking the hosting provider just now).
    I want to delete the installation from a project that didn't succeed and install it on a domain with e-commerce site for support. That's why I went for a new install, but still getting the 500 error.
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Unfortunately a 500 error is very generic so we really need to see some logs.

    If you view the page source is there any more information?
  5. MartoBG

    MartoBG New Member

    Thats all i get from the page source. Hopefully I get the error log soon

    <title>500 Internal Server Error</title>
    <h1>Internal Server Error</h1>
    <p>The server encountered an internal error or
    misconfiguration and was unable to complete
    your request.</p>
    <p>Please contact the server administrator,
    webmaster (at) forum.redis.bg and inform them of the time the error occurred,
    and anything you might have done that may have
    caused the error.</p>
    <p>More information about this error may be available
    in the server error log.</p>
    <p>Additionally, a 500 Internal Server Error
    error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>
    <address>Apache Server at forum.redis.bg Port 80</address>
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Unfortunately that doesn't provide any more detail.
    Post the server error logs as soon as you get them from your host.
  7. MartoBG

    MartoBG New Member

    Issue resolved. My hosting provider said there was error in the htaccess file i uploaded :confused::
    RewriteCond %{HTTP_HOST} .*redis.bg
    RewriteRule (.*) /redis/$1 [L]

    I have no idea what they did, but now the installation is complete.
    Thanks for the quick support.

Share This Page