1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Duplicate Importing vB3.8 (Special Characters bug)

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Pablo Macaluso, Oct 19, 2010.

  1. Hello, im making some tests importing my vBulletin 3.8 old database

    And i have some problemes with accents (leters like áéóíóñ) I see like this:

    "Que se yo, a River no le está yendo del todo mal, lo que si me jode, es que prendas la TV y esté el tema del error de Beligoy...
    Sinceramente me da rabia, porque eso no le pasó solamente a River, a nostros (Gimnasia LP), en éstos 3 años que estamos peleando el descenso, nos han hecho cosas 10.000 veces peores."

    This is a fragment of a post.

    Any help to fix that problem?

    Thanks
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I believe this issue should be fixed with the beta 2 importer.
     
  3. Oh, there its no way to fix that?

    Thanks for your reply mike!
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It will have to be fixed with a reimport. It's going to be running through all of your data.
     
  5. I try re-import but not works. :)

    Thanks anyway
     
  6. Wired

    Wired Active Member

    No, you have to wait for Beta 2. THAT importer should fix it.
     
    Pablo Macaluso likes this.
  7. When it comes BETA 2 ? :O
    Omg i want to try it.
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Beta 2 should be out this week.
     
    HydraulicJack likes this.

Share This Page