1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 I'm the only one who can upload images, what's going on?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Joe Link, Mar 4, 2012.

  1. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    On my site for some reason my computer is the only computer that can upload files using the Upload a File button. I can log in as other users from this computer (my main laptop) and successfully upload a file, but when I log in as the same user from any other computer (including another laptop sitting next to me) I can't upload them. I'm using Firefox and Safari on my main computer (MacBook) and Firefox on the other laptop (Windows 7). I was convinced it was a user permissions problem until I just performed that test from another computer. We have a thread going here: http://www.southwestfirearms.com/threads/cant-upload-images.52/
  2. dieketzer

    dieketzer Well-Known Member

    have you tried disabling the flash uploader?
    are you using cloudflare or any other similar service?
  3. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    I just disabled the flash uploader and it worked. Any tips on why people can't use the flash uploader but the normal one is fine?

    I don't know what cloud flare is.
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I know of situations where the flash uploader won't work at all. But your situation is different. More troubleshooting is needed to isolate the problem. Maybe it's a browser or client-specific problem.

    What exactly happens when you try to upload using the flash uploader. You say it isn't working. But what happens? Is there an error message?
  5. Rob

    Rob Well-Known Member

    I can confirm this behavior.

    I cannot upload anything with the flash uploader on chrome (17.0.963.56) - windows 7.

    If I disable the flash uploader then image uploads work correctly.

    If anyone has any ideas I'll be happy to try and help resolve this bug/issue.

    I can confirm that filetypes are set correctly and file uploads are within allowed limits. Also, write permissions are set on relevant folders.
  6. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    Click the link in the first post. A member took a screen shot of the error.
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  8. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    Yeah, as long as the flash uploader is disabled it'll work (such as in JennyC's case).

    Here's the odd thing. I was able to log into other peoples accounts and use the uploader just fine. I'd go to the computer right next to me, log in, and I'd get the error. On my MacBook it'd work with Safari and Firefox. On the Windows 7 machine it failed in Firefox and IE.
  9. Rob

    Rob Well-Known Member

    Further to my own troubleshooting can I just ask if your site is in a password protected folder (common in development) - if it is, then the flash uploader wont work due to a bug/security feature in flash.

    Im assuming it isnt and just posting this really in case other people find there way here as I did
  10. Joe Link

    Joe Link Well-Known Member

    Nope, unfortunately that isn't the case.

Share This Page