1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 iframe tags are doing strange things

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by 51463, Oct 4, 2015.

  1. 51463

    51463 Well-Known Member

    I noticed something strange while playing with the iframe tag here on xenforo. Is this normal?

    I'm not sure but when i type in [iframe] [/iframe] It acts strange.

    Can you see the last tag? It's stuck together

    [iframe][/iframe]
    [iframe] [/iframe]
    [iframe]http://xenforo.com [/iframe]
    [iframe]http://xenforo.com[/iframe]


    i first noticed it when i was playing around with iframe embeded video, afterwards i just typed in iframe tags such as above, and it still does it, i think its a bug
     
    Last edited: Oct 4, 2015
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    XenForo doesn't have an iframe tag.
     
  3. 51463

    51463 Well-Known Member

    But why is the last tag stuck together with the url

    [iframe]http://stucktogether.com[/iframe]


    shouldn't the tags just show in plain text, and not be stuck together with the url
     
  4. Jake B.

    Jake B. Well-Known Member

    They work fine if they're an actual existing BBCode. Example
    Code:
    [b]http://google.com[/b]
    http://google.com
     
  5. 51463

    51463 Well-Known Member

    But thats the point i'm trying to make. Is that the iframe tags don't exist.

    So it should not be stuck to the url. It should be in plain text and not interfering with the url

    as this one, its plain text and doesn't interfere with the url
    [joey]http://joey.com[/joey]


    But while i am creating a thread and press preview, u can see it is stuck together as well
    Untitled.png
     
  6. 51463

    51463 Well-Known Member

    oh no, that one is stuck to the fake tags as well,

    its works weird
     
  7. Jake B.

    Jake B. Well-Known Member

    That isn't a tag though, that is just putting a string in brackets. That'd like calling a box a car because you draw wheels on it
     
  8. 51463

    51463 Well-Known Member

    i think its strange how it works

    if it's not a real tag, xenforo should just ignore it and keep it as plain text :
    such as below:
    [joey] http://example.com [/joey]



    not this way
    [joey]http://example.com[/joey]


    as you can see in the second example, i cannot even click on the link.


    .
    .
     
  9. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I have to admit, it is slightly odd that the tag part is being construed by the auto linker as part of the URL text. It actually breaks the link as well.

    We'll perhaps look into that, but I'm not sure how feasible it is to prevent that.
     
    51463 likes this.

Share This Page