1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 I can't active Tooltip Preview

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by TeQuiLa, Jul 26, 2012.

  1. TeQuiLa

    TeQuiLa Member

    I don't know why the tooltip preview (with avatar and short description like attachment) is disable on forum (Topx, Threads). Please help me!

    My site: http://vinhphuctoday.vn/forum
     

    Attached Files:

  2. ragtek

    ragtek Guest

    ask the addon coder
     
    TeQuiLa likes this.
  3. TeQuiLa

    TeQuiLa Member

    All of Add-on I installed, I don't know which made error

     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Disable them all to see if that fixes it. Then enable them one-by-one to isolate the problem.
     
  5. TeQuiLa

    TeQuiLa Member

    I tried to disable all of them. :(
     
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Make sure this is not 0:

    Admin CP -> Home -> Options -> Threads, Discussions and Conversations -> Discussion Preview Length

    Also try running this:

    Admin CP -> Tools -> Rebuild Caches -> Rebuild Thread Information

    Screen shot 2012-07-26 at 4.39.45 AM.png
     
    TeQuiLa likes this.
  7. TeQuiLa

    TeQuiLa Member

    Thank so much, Discussion Preview is 0 :). I fixed it
     
  8. TeQuiLa

    TeQuiLa Member

    One more thing, after importing data from VB4, the user title couldn't update with new titles. I tried to rebuild caches
     
  9. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Those user titles are based on trophy points. Trophy points are handled by a cron that runs every hour, but it only processes recently active users (logged in within the last 24 hours). So after an import the users won't get new titles until about an hour after they first log in. Just tell them to wait. :)
     
    lehuynh and TeQuiLa like this.

Share This Page