1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Host Transfer Problem.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Surf3rDud3, Dec 28, 2013.

  1. Surf3rDud3

    Surf3rDud3 Member

    I just switched webhosts and transferred all my files and imported the database into the new database and edited my config file.

    For some reason my password is no longer the one I thought it was. I think the passwords did not save from the database and ive tried twice to import the database again.

    I also tried to Reset my Password but the Verification Image is not showing up. So i'm stuck...
     
  2. Surf3rDud3

    Surf3rDud3 Member

    Solved.
     
  3. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    In an effort to help others that may come across this thread by searching, what was the solution?
     
  4. Surf3rDud3

    Surf3rDud3 Member

    Lucky I still had the old website still live so I logged in to it and disabled the CAPTCHA entirely on the website and exported the database as that and re uploaded it to the new webhost. Since the Verification Image wasn't showing the CAPTCHA was now disabled and I was able to bypass it and Reset my password.

    I then logged in and Enabled the CAPTCHA and it wasn't blank anymore. I still dont know why my passwords for all my users did not transfer over with everything else but lucky I only had 45 members registered and the forum was fairly new so i just sent out a mass email tell them to reset their passwords.
     

Share This Page