XF 1.5 Host 'localhost' is not allowed to connect to this MariaDB server

thomje114

New member
Hey everyone! I've recently been getting this error randomly logged into the server logs, but no one has of yet seen it happen:

Zend_Db_Adapter_Mysqli_Exception: Host 'localhost' is not allowed to connect to this MariaDB server - library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333

This is the full error:

#0 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(315): Zend_Db_Adapter_Mysqli->_connect()
#1 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Application.php(730): Zend_Db_Adapter_Abstract->getConnection()
#2 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Application.php(973): XenForo_Application->loadDb(Object(Zend_Config))
#3 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Application.php(1004): XenForo_Application->lazyLoad('db', NULL)
#4 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Application.php(1609): XenForo_Application::get('db')
#5 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Session.php(236): XenForo_Application::getDb()
#6 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Session.php(323): XenForo_Session->__construct()
#7 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Session.php(257): XenForo_Session::getPublicSession(Object(Zend_Controller_Request_Http))
#8 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Controller.php(293): XenForo_Session::startPublicSession(Object(Zend_Controller_Request_Http))
#9 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/Controller.php(306): XenForo_Controller->_setupSession('Index')
#10 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/FrontController.php(350): XenForo_Controller->preDispatch('Index', 'XenForo_Control...')
#11 /home/relixexp/public_html/theatre24/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#12 /home/relixexp/public_html/theatre24/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#13 {main}

Anyone have any thoughts? I'm currently using 127.0.0.1 as my "localhost" in the config file as it won't work when I say localhost, if that's anything.
 
Top