1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hi guys i have yet another question ;-)

Discussion in 'General XenForo Discussion and Feedback' started by Aaron Stone, Jul 10, 2012.

  1. Aaron Stone

    Aaron Stone Member

    I am trying to post transparent background pictures to the forums using the direct link option and they all show up with white backgrounds. Does Xenforo not support transparent images?

    Thanks in advance!
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  3. Aaron Stone

    Aaron Stone Member

    Nope :) one of my guildee's bought it it is licensed though. We figured it out this thread can be closed.

    thanks!
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    You need to ensure the license holder asks questions themselves in future.

    "It's licensed though" isn't quite proof enough.

    Glad the issue was sorted though.

    Edit: They can also add your name to their license if you need to get support on their behalf in the future.
     
  5. Aaron Stone

    Aaron Stone Member

    perhaps i will get myself added to the license then, how does one go about that?
     
  6. Lawrence

    Lawrence Well-Known Member

    The person that holds the license just needs to type in your forum user name here: http://xenforo.com/customers/forum-users
    :)
     
    Cal likes this.
  7. Aaron Stone

    Aaron Stone Member

    My buyerr said i am added to that list can someone tell me?
     
  8. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Yep. You should have licensed access to the forum now.
     
  9. Aaron Stone

    Aaron Stone Member

    awesome thanks!
     

Share This Page