• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Help! 404 error -can't find install file

#1
Greetings all.

I took the plunge and bought Xenforo.
Uploaded the contents of the upload file to a directory titled community on my site hosted by Bluehost.
Did the 777 permissions.

But ... when I tried to direct my browser to the install folder, I keep getting a 404 error.

What am I doing wrong?

probxenforo2.png probxenforo3.png

Thanks,
Lord Cupre
 

Adam Howard

Well-known member
#2
Greetings all.

I took the plunge and bought Xenforo.
Uploaded the contents of the upload file to a directory titled community on my site hosted by Bluehost.
Did the 777 permissions.

But ... when I tried to direct my browser to the install folder, I keep getting a 404 error.

What am I doing wrong?

View attachment 56163 View attachment 56164

Thanks,
Lord Cupre
Looking at your screen shot....

You did not upload it within public_html (or www). So you have your files in a non-public directory where only you can see them or access them via ftp (or in this case cPanel).

So in short it should be

public_html/community

(if community is where you want it, just like XenForo.com)
 

Adam Howard

Well-known member
#4
Are you sure you downloaded the full package and not just the upgrade package?

I've seen a few people do this by mistake. So you wouldn't be the first person to have done so.

I can take a look if you want. Send me a PM with log-in details.