1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Having to log in all the time

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by bobs409, Dec 28, 2013.

  1. bobs409

    bobs409 Active Member

    Some members on my forum have been saying that since I upgraded to 1.2.3, they are having to log in alot when they never had to before.

    It just happened to me on my forum for the first time and when I came here to this site, I had to log in here too! I never had to do that before and I've been visiting here alot in the past few weeks.

    ????


    Bob
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Does the URL switch from www to non-www?
     
  3. bobs409

    bobs409 Active Member

    Not that I'm aware of.

    Seems like it's happening here too. I had to log in to post this. Before yesterday, I was staying logged in here all the time. ???

    The xenforo URL above is showing without the www
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If it's also happening here then it's most likely browser related.
     
  5. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    In which case, @bobs409, what browser are you using?
     
  6. bobs409

    bobs409 Active Member

    I have IE 8.

    Today I'm still logged in here but did have to log into my forum this morning.

    I have one member who told me today he can't log OUT of my forum. He clicks log out and it takes him back to the index page. ???
     
  7. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Try another browser like Mozilla Firefox. Additionally, Internet Explorer 8 is outdated.
     

Share This Page