1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Hard deleted post still says selected posts:1

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by steven s, Jan 19, 2011.

  1. steven s

    steven s Well-Known Member

    I hard deleted a post and whenever I view a thread within the same forum I see this.
    even though nothing is selected.
    If I select another post, the count goes to 2 even though 1 post is checked.
    I rebuilt user cache.
  2. Jeremy P

    Jeremy P Well-Known Member

    Can't repro..

    Might be a dumb question, but could you have checked a post by mistake?

    I do this sometimes.. to "fix" it I usually just select "Deselect Posts" from the dropdown.

    Attached Files:

  3. steven s

    steven s Well-Known Member

    No dumb questions. Just dumb answers. :)
    But no. Nothing is selected with the thread.
    And it's any thread within the same forum.

    Deselecting in the dropdown fixed it. :)
    But I do think it's a problem somewhere down the line.
  4. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    This happens when you select a post for inline moderation, then use the Delete overlay (rather than the inline moderation delete system) to hard-delete that post.

    I'll look to see if it can be resolved.
    steven s and Vincent like this.
  5. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Jeremy P likes this.
  6. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    Wow, only 40 (prolly less) minutes :O
    Great job there :)
  7. steven s

    steven s Well-Known Member

    Gotta love being part of the beta process. :)

Share This Page