1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Google Chrome Mac - After uploading/embedding cannot type in quick reply

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by chrisj, May 25, 2011.

  1. chrisj

    chrisj Active Member

    This problem exists in Google Chrome Mac 11.0.696.68.

    Works fine in Firefox 4.0.1 and Safari 5.0.5, and Chrome for Windows.

    After uploading a file or embedding a video it won't let you type into quick reply box unless you do some odd highlighting.

    Sorry if this has already been submitted. I tried searching google chrome mac and looked at most of the browser bugs.
     
    Brett Peters likes this.
  2. Brett Peters

    Brett Peters Well-Known Member

    lol, this has been driving me nuts
     
    CyberAP likes this.
  3. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Me too, but I have absolutely no idea what is causing it.
     
    Vincent and Brett Peters like this.
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Is this any different with Chrome 12? Still seems ok on Windows.
     
  5. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Nope, and still broken with Chrome 13.
    Screen shot 2011-06-17 at 13.54.19.png
     
  6. Wuebit

    Wuebit Well-Known Member

    Seems fine on windows 13.0.782.24 beta-m
     
  7. chrisj

    chrisj Active Member

    Is it worth it trying to contact the Chrome Mac team? This should affect all TinyMCE users so they should be working to fix this problem. Is XenForo using the latest version of TinyMCE? Luckily I don't think Mac + Chrome is popular on my forum (though I have had a user complain about spacebar and Opera)
     
  8. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    I need to do some more testing before I conclude that it is definitely a Chrome bug, though I suspect it is.
     
  9. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Verified.
    Works for me in Chrome 12 for Windows.
     

    Attached Files:

  10. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    How about Chrome 14?
     
  11. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Is that even available yet for Mac?
     
  12. Vincent

    Vincent Well-Known Member

  13. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Still broken in Chrome 14.0.803.0 dev.
     
    Vincent likes this.
  14. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    However, it would appear that this is fixed in the latest version of TinyMCE...
     
    chrisj and Vincent like this.
  15. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    We are running the updated TinyMCE code here now, and the issue appears to be fixed. If anyone finds issues with it that weren't there before, please file a new bug report.
     
    chrisj, Brett Peters and Vincent like this.

Share This Page