1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Global RSS Feeds Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by DRE, Nov 27, 2011.

  1. DRE

    DRE Well-Known Member


    On Xenforo 1.1.0 I'm getting a Global RSS Feeds Error on basic default theme.


    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
    <errors><error>The requested page is unrepresentable as RSS.</error></errors>
  2. FredC

    FredC Well-Known Member

    Same error here.
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Chrome doesn't support Atom feeds.

    Check it in Firefox or a dedicated RSS feeder and you will see that it's fine.

    Although in your case the error is different, so it could be add-on related.
  4. DRE

    DRE Well-Known Member

    I'm in Firefox so I'll uninstall some Add-Ons.
  5. DRE

    DRE Well-Known Member

    Still not working.
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Well I'm getting a server error from it, so you'd need to check your server error log for details.
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It's definitely related to an add-on as your routes have been changed.

    You have /view instead of /forums, which is why the global RSS URL isn't working.
    Mike likes this.
  8. DRE

    DRE Well-Known Member

    I dunno. I have Jake's modification installed on both my forums.

    My footer feed link is:
    and it's original feed is:

    on my other site, my footer feed link is:

    but that doesn't work.

    All the other subforums work with or without view though.

    For example:
  9. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    In my testing the addon does not break the global RSS feed.

    Mike said there was a server error. Please check the logs and post the error:

    Admin CP -> Tools -> Server Error Log

Share This Page