1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Forum descriptions not showing in Firefox

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by DM426, Sep 14, 2016.

  1. DM426

    DM426 New Member

    The forum description text isn't showing in Firefox v48.0.2. Fails to show regardless of style on all Xenforo-powered sites, whether logged in or viewing as guest.

    Works fine in Chrome and Explorer.

  2. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Forum descriptions appear in tooltips by default. Hover over the forum names.
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The forum descriptions are only available when hovering over the forum title when using a desktop browser.

    Mobile devices will show the descriptions all the time, underneath the title.

    If you are seeing them in Chrome and Explorer, then it's likely those browsers are being recognised as mobile.
  4. DM426

    DM426 New Member

    Hmmm. I guess these tooltips are not active in Chrome or Explorer by default, as the descriptions show normally there.

    Is there a setting to disable that and force descriptions to show?
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The "Enable Forum Descriptions Tooltips" style property can be disabled.
    Amaury likes this.
  6. DM426

    DM426 New Member

    Ah, found it. Thanks.

    Style Properties > Forum / Node List > Enable Forum Description Tooltips
  7. Optic

    Optic Well-Known Member

    @DM426 out of curiosity are you using a laptop with a touchscreen? I had similar behaviour with one.

Share This Page