• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed Focus Jumping To Top Of Thread When Adding Media On iOS8

Rambro

Well-known member
#1
Got this weird new problem that I can't really make heads or tails of. For the past few days, when adding in either media or image on iOS 8, once you hit the button the focus flies all the way to the top of the page where it pops up the link/embed box. Then, once the embed is done, you have to scroll all the way back down to see the reply box again. You can't keep typing because you're no longer in the reply box area so there is no way to call up the keyboard.

Its kind of hard to screenshot but I'll see if I can work something up.
 

Rambro

Well-known member
#2
Ok, here's the top post in the thread:

image.jpg

Here's the reply box before hitting the media button:

image.jpg

Now here is the bottom of the media insert window:

image.jpg

You can see its the same text from the first post on the page.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
I can reproduce this. I'll move this to bugs, but I'm not sure what exactly (if anything) we'll be able to do.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#7
I can on an iPhone 6 Plus running iOS 8.1.1.

I'll look into this. I have noticed a similar behaviour with something else, actually. It may be related.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#11
I believe this should be fixed now. I've really just changed how positioning of the editor overlays works on mobiles. I just rolled the fix out here so you can try it out, though you may need to do a hard refresh to get the updated files.