1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug File xenforo.js full not working

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by AndyB, Jul 17, 2013.

  1. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    In v1.2b5 when I copy the following file:

    /library/js/xenforo/full/xenforo.js

    to

    /library/js/xenforo/xenforo.js

    The editor window will not display when I try to edit a users message.
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    This is as designed (actually, it does seem like jQuery.Migrate is missing from the full JS). The minified xenforo.js that ships with XenForo has a lot of those other files merged into it. If you really want to use the full source, you need to enable debug mode and under the debug options, adjust the appropriate JavaScript source setting.

    Note: This will cause a slight decrease in performance (larger files).
     
    Last edited: Jul 17, 2013
    AndyB likes this.
  3. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Hi King Kovifor,

    Interesting, that was not the case with v1.1.3 as I ran it with the full version of xenforo.js just fine. Was there a change in v1.2x ??

    The reason I would like to run the full version of xenforo.js is so that I can edit the file. I would like to completely remove the overlay trigger for usernames and avatars.
     
  4. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    You can just disable overlays in the style variables for that, can't you?
     
  5. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    This disables them everywhere.

    Use the option described above if you want the non-minified versions to be used.
     
    AndyB likes this.
  6. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Hi King Kovifor,

    Thank you kindly for taking the time to explain how to use the non-minified version, that worked perfect. I'm really impressed with your knowledge of Xenforo.
     
  7. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Using the full .js files requires the following:

    1) Put in debug mode (this allows Debug Options to be visible)
    2) Admin CP -> Options -> Debug Options

    Select Use uncompressed files from js/xenforo/full/

    pic001.jpg
    3) Take out of debug mode
     

Share This Page