• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Feeder works very sporadically, if at all

Solari

Active member
#1
Greetings,

We recently switched from vB to xF and use the Feeder to pull links to stories from our front page into the forums when they're posted.

For whatever reason, on xF the Feeder doesn't work very well, mostly not at all so our writers have to post and sticky URLs to the stories themselves which can be tedious due to the amount of content we pump out.

We pull RSS feeds from our Wordpress site if that helps any and we're using xF 1.2.

Any solutions?

Thanks,
Ray
 

tajhay

Well-known member
#2
Greetings,

We recently switched from vB to xF and use the Feeder to pull links to stories from our front page into the forums when they're posted.

For whatever reason, on xF the Feeder doesn't work very well, mostly not at all so our writers have to post and sticky URLs to the stories themselves which can be tedious due to the amount of content we pump out.

We pull RSS feeds from our Wordpress site if that helps any and we're using xF 1.2.

Any solutions?

Thanks,
Ray
change the cron job to run at quicker intervals
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
What version of 1.2? Do you have a lot of feeds?

If you manually import the feed does it work? And if so, how long would you estimate it takes for the confirmation page to load?

Finally, please check the cron entries - are the times in the future or are there a bunch in the past? (That aren't from disabled add-ons.)