1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Facebook count in albums?

Discussion in 'Media Gallery Resolved Bugs' started by Bombardier, Dec 1, 2015.

  1. Bombardier

    Bombardier Active Member

    Today I noticed when looking at an album with 147 Facebook likes and 2 G+ likes that if I move from page 1 of the album to page 2 , the facbook count drops to 0 likes and the G+ remains at 2 likes.

    If I return to page 1 of the albums photos the Fb likes return to 147 ?

    Is this a bug?, why does the Fb like count drop when moving from the first page to another page and yet the G+ does not?

    Wait... this also happens when sort by likes, comments, views etc?
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    The like button is counting how many times each page has been liked rather than giving the count for the main album URL itself. We'll fix this.
     
    Bombardier likes this.
  3. Bombardier

    Bombardier Active Member

    Thanks Chris
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    This is fixed now, thanks.
     
  5. Bombardier

    Bombardier Active Member

    I assume I have to edit something at my end?
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Just upgrade to the latest release which was made available earlier today.
     
  7. Bombardier

    Bombardier Active Member

    I have upgraded to the latest release of XF 1.5.3 and all went well however this problem is still there?
     
  8. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Did you upgrade to XFMG 1.1.3?
     
  9. Bombardier

    Bombardier Active Member

    Aha I did not as I did not see an upgrade download. Do I just overwrite all the files with the new download
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  11. Bombardier

    Bombardier Active Member

    Silly me :notworthy:
    The instructions say upload the new upload XML file once all the other files have been uploaded, I don't see a new XML
     
  12. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

  13. Bombardier

    Bombardier Active Member

    Doh!
    All done and worked fine, you guys are amazing thanks for helping a novice like me again & again ......
     
    Chris D likes this.

Share This Page