1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Facebook Connect Problem !

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by peterlustich, Nov 9, 2013.

  1. peterlustich

    peterlustich New Member

    Hey guy's first thanks for the great software ! It's very nice :)

    I have a very big unsolved Problem. I can't login with a facebook account to my page. When i try to test my facebook login in my admin panel it works fine and shows me my mail + profile picture + and my pre and lastname.

    Here the error Message i get after i allow the application to access the data in the login process : An error occurred while connecting with Facebook. Try again later.

    I used this help file => http://xenforo.com/help/facebook/ and checked all settings.

    I also tried different browsers but it will not work :(

    thanks guys
  2. peterlustich

    peterlustich New Member

    here is a print screen of my app. please help guys

    Attached Files:

  3. peterlustich

    peterlustich New Member

    I need help guys ????
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I just went to the forum listed in your customer area and got to the registration page via FB login without an issue. It may be worth revoking your app's access via FB again, or trying with a different FB account.
    peterlustich likes this.
  5. peterlustich

    peterlustich New Member

    hey mike , thank you very much ! i tested it with other accounts and it worked great ! :)

Share This Page