1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Errors while moving xf from folder to root

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by DBA, Apr 12, 2012.

  1. DBA

    DBA Well-Known Member

    I'm trying to move my xf installation from /content/ to root, but I keep on getting errors. Here's what I did.
    • Update basic board url info.
    • Move files to root.
    • Restart server.

    I can view the forum homepage, but I get 500 errors when clicking on a thread or forum. Any suggestions?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Normally that's all you need to do - and even then the server restart isn't always required.

    Do you use any form of caching or Cloudflare, etc?
     
  3. ragtek

    ragtek Guest

    check your server error log.
    the 500 error should have inserted an error log entry
     
  4. DBA

    DBA Well-Known Member

    I use xcache but I took all the cache options out of the config.php

    This is what I get whenever I click on a thread or forum.

    Code:
    [Thu Apr 12 11:02:01 2012] [error] [client *********] Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace., referer: http://www.******
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Check your .htaccess file - it appears you have a redirect loop.
     
    DBA likes this.
  6. DBA

    DBA Well-Known Member

    I'm an idiot. That was one of the first things I'd checked, but I'd missed the RewriteBase /content

    Thanks. (y)
     
    MichaelDance likes this.

Share This Page