• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

ErrorException: Undefined index: XF1.2 RC1

TBolley

Active member
#1
get some error on view thread.

ErrorException: Undefined index: default_sort_order - library/XenForo/ControllerPublic/Forum.php:291

#0 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(291): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/srv/www/...', 291, Array)
#1 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(102): XenForo_ControllerPublic_Forum->_getDefaultThreadSort(Array)
#2 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(337): XenForo_ControllerPublic_Forum->actionForum()
#3 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#4 /srv/www/domain.com/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#5 {main}

array(3) {
["url"] => string(42) "http://domain.com/forums/test.3/"
["_GET"] => array(1) {
["/forums/test_3/"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
This is likely an error with your upgrade. You should've seen an error message after completing the upgrade about this.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
Ahh, the CLI doesn't do that check. If you reimport the master data from the web interface it should show you the problems. These are add-on conflicts and really need to be resolved before upgrading.