• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 error when uploading attachments

Dakis

Well-known member
#1
In random threads when trying to upload an attachment I get this:

Code:
Error Info
ErrorException: imagejpeg() [<a href='function.imagejpeg'>function.imagejpeg</a>]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: - library/XenForo/Image/Gd.php:210
Generated By: Defkalion, 4 λεπτά πριν
Stack Trace
#0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'imagejpeg() [<a...', '/**********/...', 210, Array)
#1 /**********/community/library/XenForo/Image/Gd.php(210): imagejpeg(Resource id #120, '/**********/...', 85)
#2 /**********/community/library/XenForo/Model/Attachment.php(492): XenForo_Image_Gd->output(2, '/**********/...')
#3 /**********/community/library/XenForo/ControllerPublic/Attachment.php(201): XenForo_Model_Attachment->insertUploadedAttachmentData(Object(XenForo_Upload), 1)
#4 /**********/community/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_Attachment->actionDoUpload()
#5 /**********/community/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#6 /**********/community/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#7 {main}
In some posts it works and some others it give the above error (using the same file to upload)

Any ideas?
 

AndyB

Well-known member
#2
Looks like something is wrong with PHP built-in GD image library. I suggest contacting your host and tell them to look into this.