1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Error saving EXTRA.css

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Jaayden, Feb 3, 2014.

  1. Jaayden

    Jaayden New Member

    Hi,

    Everytime I try to add a new CSS style into my EXTRA.css template I get the following error;
    [​IMG]


    All I'm trying to do is this;
    [​IMG]
     
  2. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    How long has this been going on?
     
  3. Jaayden

    Jaayden New Member

    well Just now I only purchased xenforo yesterday.
     
  4. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Do you have any add-ons installed?
     
  5. Jaayden

    Jaayden New Member

    No It's a fresh download from the site. :(
     
  6. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Try checking your server error logs. They usually have more info.
     
  7. Jaayden

    Jaayden New Member

    I'm not sure where they are located sorry, I'm using XAMPP on my local server.
     
  8. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    If you're not sure how to access them, contact your host. They'll know.
     
  9. Jaayden

    Jaayden New Member

    It's on my computer - I don't have a host.
     
  10. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Okay. If you have cPanel, you can access them through that.
     
  11. Jaayden

    Jaayden New Member

    I'm checking the PHP logs on my Apache and there's no errors in there - if that's what you mean? (I don't have cpanel it's just apache on my compter).
     
  12. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Hm. I'm all out of ideas, then.

    @Jake Bunce, @Jeremy, any ideas?
     
  13. Steve F

    Steve F Well-Known Member

    Run a file health check

    your-install/admin.php?tools/file-check

    or

    Tools -> File Health Check
     
  14. Jaayden

    Jaayden New Member

    [​IMG]
     
  15. Steve F

    Steve F Well-Known Member

  16. Jaayden

    Jaayden New Member

    Error when rebuilding master data.

    Server Error
    unserialize(): Error at offset 2066 of 11897 bytes

    1. XenForo_Application::handlePhpError()
    2. unserialize() in XenForo/Model/Template.php at line 1326
    3. XenForo_Model_Template->compileTemplateInStyleTree() in XenForo/Model/Template.php at line 1292
    4. XenForo_Model_Template->compileNamedTemplateInStyleTree() in XenForo/Model/Template.php at line 1231
    5. XenForo_Model_Template->compileAllTemplates() in XenForo/Deferred/Template.php at line 36
    6. XenForo_Deferred_Template->execute() in XenForo/Deferred/Atomic.php at line 61
    7. XenForo_Deferred_Atomic->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 252
    8. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 378
    9. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 312
    10. XenForo_Model_Deferred->runByUniqueKey() in XenForo/Install/Controller/Abstract.php at line 34
    11. XenForo_Install_Controller_Abstract->_manualDeferredRunner() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 216
    12. XenForo_Install_Controller_Upgrade->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 347
    13. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    14. XenForo_FrontController->run() in C:/xampp/htdocs/install/index.php at line 18
     
  17. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    There isn't actually a template named in the error trace so it's pointing more towards a file issue.

    Can you download the .zip again and re-upload the files to the directory?
    Make sure you don't remove the install-lock and config.php files.
     
  18. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I was going to suggest a re-install. There looks to be corrupt data in the database or some weird PHP/MySQL interaction. This is something that we have seen in a couple cases, and I believe it was resolved by changing the MySQL bindings in PHP. However, generally, you can't complete the installation with that.

    If you still have problems, I would recommend Zend Server in alternative to XAMPP.
     
  19. Jaayden

    Jaayden New Member

    I just re-installed it all with a fresh database - lucky i'm doing this locally.

    I have one last question I don't think it needs it's own thread though;
    where can i edit the css for #logoBlock to make the top background not cover.

    I cannot seem to find it anywhere in the template or style options.
    [​IMG]
     
  20. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You will need to contact the author of the style for support with it.
    That is non-standard CSS.
     

Share This Page