• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Error on Post Thread Page

Ablac

Active member
#1
Threads post correctly but in debug mode i get this error.

Code:
Template Errors: thread_view
Illegal string offset 'thumbnailUrl' in /var/www/internal_data/templates/S.2,L.1,thread_view.php, line 2085
Illegal string offset 'thumbnailUrl' in /var/www/internal_data/templates/S.2,L.1,thread_view.php, line 2089
Illegal string offset 'filename' in /var/www/internal_data/templates/S.2,L.1,thread_view.php, line 2104
Illegal string offset 'filename' in /var/www/internal_data/templates/S.2,L.1,thread_view.php, line 2112
Not sure how to fix it.

Heres Lines 2077 - 2114 of that file that the error calls.
PHP:
$__compilerVar73 = '';
$__compilerVar73 .= '1';
$__compilerVar74 = '';
$__compilerVar75 = '';
$this->addRequiredExternal('css', 'attachment_editor');
$__compilerVar75 .= '
 
<li id="' . (($__compilerVar73) ? ('AttachedFileTemplate') : ('attachment' . htmlspecialchars($__compilerVar74['attachment_id']))) . '"
    class="AttachedFile ' . (($__compilerVar74['thumbnailUrl']) ? ('AttachedImage') : ('')) . ' secondaryContent">
 
    <div class="Thumbnail">
        ';
if ($__compilerVar74['thumbnailUrl'])
{
$__compilerVar75 .= '
            <a href="' . XenForo_Template_Helper_Core::link('attachments', $__compilerVar74, array()) . '" target="_blank"
                data-attachmentId="' . htmlspecialchars($__compilerVar74['attachment_id']) . '"
                class="_not_LbTrigger" data-href="' . XenForo_Template_Helper_Core::link('misc/lightbox', false, array()) . '"><img
                src="' . htmlspecialchars($__compilerVar74['thumbnailUrl']) . '" alt="' . htmlspecialchars($__compilerVar74['filename']) . '"
                class="_not_LbImage" data-src="' . XenForo_Template_Helper_Core::link('attachments', $__compilerVar74, array(
'embedded' => '1'
)) . '" /></a>
        ';
}
else
{
$__compilerVar75 .= '
            <!--<img src="' . XenForo_Template_Helper_Core::styleProperty('imagePath') . '/xenforo/widgets/page.png" alt="' . htmlspecialchars($__compilerVar74['filename']) . '" />-->
            <span class="genericAttachment"></span>
        ';
}
$__compilerVar75 .= '
    </div>
 
    <div class="AttachmentText">
        <div class="Filename"><a href="' . XenForo_Template_Helper_Core::link('attachments', $__compilerVar74, array()) . '" target="_blank">' . htmlspecialchars($__compilerVar74['filename']) . '</a></div>
   
        ';