• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug Error handler (XenForo_ControllerPublic_Index::actionindex)

#1
Hello! XenForo updated to 1.3 and got the error. When I open the home page, see the error:
Code:
Failed to get controller response and reroute to error handler (XenForo_ControllerPublic_Index::actionindex)
An exception occurred: Undefined index: user in /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/ReportHandler/User.php on line 77

XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/ReportHandler/User.php at line 77
XenForo_ReportHandler_User->getContentLink() in XenForo/ReportHandler/Abstract.php at line 110
XenForo_ReportHandler_Abstract->prepareReport() in XenForo/ReportHandler/Abstract.php at line 149
XenForo_ReportHandler_Abstract->prepareReports() in XenForo/Model/Report.php at line 185
XenForo_Model_Report->getVisibleReportsForUser() in XenForo/Model/Report.php at line 273
XenForo_Model_Report->getActiveReportsCountsForUser() in XenForo/ControllerPublic/Abstract.php at line 389
XenForo_ControllerPublic_Abstract->_updateModeratorSessionReportCounts() in XenForo/ControllerPublic/Abstract.php at line 357
XenForo_ControllerPublic_Abstract->_updateModeratorSessionCaches() in XenForo/ControllerPublic/Abstract.php at line 30
XenForo_ControllerPublic_Abstract->_preDispatchType() in XenForo/Controller.php at line 308
XenForo_Controller->preDispatch() in XenForo/FrontController.php at line 346
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/index.php at line 13
In the admin site, also a mistake:
Code:
ErrorException: Undefined index: user - library/XenForo/ReportHandler/User.php:77

#0 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/ReportHandler/User.php(77): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/admin/web...', 77, Array)
#1 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/ReportHandler/Abstract.php(110): XenForo_ReportHandler_User->getContentLink(Array, Array)
#2 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/ReportHandler/Abstract.php(149): XenForo_ReportHandler_Abstract->prepareReport(Array)
#3 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/Model/Report.php(185): XenForo_ReportHandler_Abstract->prepareReports(Array)
#4 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/Model/Report.php(273): XenForo_Model_Report->getVisibleReportsForUser(Array, Array)
#5 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Abstract.php(389): XenForo_Model_Report->getActiveReportsCountsForUser()
#6 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Abstract.php(357): XenForo_ControllerPublic_Abstract->_updateModeratorSessionReportCounts()
#7 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Abstract.php(30): XenForo_ControllerPublic_Abstract->_updateModeratorSessionCaches()
#8 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/Controller.php(308): XenForo_ControllerPublic_Abstract->_preDispatchType('Index')
#9 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(346): XenForo_Controller->preDispatch('Index', 'XenForo_Control...')
#10 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#11 /home/admin/web/infoskupka.com/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#12 {main}

array(3) {
  ["url"] => string(22) "http://infoskupka.com/"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
Help solve the problem
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
You installed an add-on at some time in the past that created incompatible data in the database. You need to remove the entries from the xf_report table that have a content_type = 'user'.
 
#3
You installed an add-on at some time in the past that created incompatible data in the database. You need to remove the entries from the xf_report table that have a content_type = 'user'.
thank you, the problem was solved ... observe behavior offline