• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug Error "Cannot load class using XFCP. Load the class using the correct loader first"

#1
Good nights community

I have them a mistake when I go on the alert tab to see my alerts I get this error:

Code:
Cannot load class using XFCP. Load the class using the correct loader first.
[LIST=1]
[*]XenForo_Autoloader->autoload()
[*]spl_autoload_call() in VfcodersHH/BbCode/Formatter/Text.php at line 4
[*]include() in XenForo/Autoloader.php at line 119
[*]XenForo_Autoloader->autoload()
[*]spl_autoload_call()
[*]unserialize() in XenForo/AlertHandler/Abstract.php at line 81
[*]XenForo_AlertHandler_Abstract->prepareAlert() in XenForo/Model/Alert.php at line 323
[*]XenForo_Model_Alert->prepareAlert() in XenForo/Model/Alert.php at line 289
[*]XenForo_Model_Alert->prepareAlerts() in XenForo/Model/Alert.php at line 80
[*]XenForo_Model_Alert->getAlertsForUser() in XenForo/ControllerPublic/Account.php at line 73
[*]XenForo_ControllerPublic_Account->actionAlertsPopup() in XenForo/FrontController.php at line 347
[*]XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
[*]XenForo_FrontController->run() in /var/www/vhosts/***********.**/httpdocs/index.php at line 13
[/LIST]
I disabled all my add-on, but nothing changes, I always have this error ...
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
This is caused by an add-on of some sort. There may be a cached value which is incorrectly.

At first glance, it may be related to VfcodersHH.