1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Error after installing VaultWiki Lite

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by sikkens1997, Jul 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sikkens1997

    sikkens1997 Member

    Hello,

    After just attempting to install VaultWiki Lite, my homepage went blank. When I go to the homepage it is 1 white screen, everything else still works. It is only the homepage that went blank.

    This is the error:
    Error Info
    ErrorException: rmdir(install/addons/53c9a89b92f69/upload/vault/core/controller/install/upgradepath/steps/4) [<a href='function.rmdir'>function.rmdir</a>]: Directory not empty -library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php:217
    Generated By: ruben, 28 minutes ago
    Stack Trace
    #0 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(217): XenForo_Application::handlePhpError('install/addons/...')
    #1 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(204): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #2 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(204): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #3 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(204): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #4 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(204): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #5 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(204): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #6 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(204): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #7 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(204): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #8 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(204): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #9 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/AddOnInstaller/ControllerAdmin/AddOn.php(287): AddOnInstaller_Model_AddOn->deleteAll('install/addons/...')
    #10 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/XenForo/FrontController.php(347): AddOnInstaller_ControllerAdmin_AddOn->actionInstallUpgrade()
    #11 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #12 /home2/pokeron1/public_html/00-EcoMinecraft.com/admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #13 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(57) "http://ecominecraft.com/admin.php?add-ons/install-upgrade"
    ["_GET"] => array(1) {
    ["add-ons/install-upgrade"] => string(0) ""
    }
    ["_POST"] => array(4) {
    ["resource_url"] => string(59) "http://xenforo.com/community/resources/vaultwiki-lite.3005/"
    ["server_file_oldskool"] => string(0) ""
    ["_xfConfirm"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    }
    }

    I believe it is because 2 add-ons interfered with eachother, and used the same file. But I do now wanna go around screwing up things even more.
    Any ideas on how to fix this?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You will need to post in the dedicated add-on discussion thread for support.

    We cannot support third party products.
     
    Amaury likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page