1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error after installing and rebuild cache

Discussion in 'Enhanced Search Support' started by Mr Lucky, Dec 16, 2014.

  1. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

    I have installed Enhanced Search

    I ticked elastic search and then started to rebuild search cache but get this error:

    Code:
    An exception occurred: No response returned from Elasticsearch. Is it running? in /xxxxxx/public_html/library/XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php on line 964
    
    XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->_triggerFailedIndexError() in XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php at line 76
    XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->finalizeRebuildSet() in XenForo/Search/Indexer.php at line 125
    XenForo_Search_Indexer->finalizeRebuildSet() in XenForo/Deferred/SearchIndex.php at line 74
    XenForo_Deferred_SearchIndex->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 256
    XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 390
    XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 335
    XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 352
    XenForo_ViewRenderer_Abstract::hasManualDeferredToRun() in XenForo/ViewRenderer/HtmlAdmin.php at line 130
    XenForo_ViewRenderer_HtmlAdmin->renderContainer() in XenForo/FrontController.php at line 618
    XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
    XenForo_FrontController->run() in /xxxxxx/public_html/admin.php at line 13
    Can anyone help please
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

Share This Page