1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Error 500 during "Complete Import..." step

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by mm55mm, Oct 27, 2014.

  1. mm55mm

    mm55mm Member

    While importing data from phpbb 3.0, a server 500 error occurred at the last step (Complete Import...). Unfortunately, I am not aware of the exact stage of the process at which this happened, but I know it was sometime AFTER the rebuilding of the user caches took place. The server error log shows the following:

    Code:
    [warn] mod_fcgid: read data timeout in 40 seconds
    [error] [client xx.xx.xx.xx] Premature end of script headers: admin.php, referer: http://FORUM_URL.XX/admin.php?tools/run-deferred

    I tried reloading the page and it took me to the backend's homepage with no message whatsoever.

    How can I manually execute the "Complete Import" step? Is it OK to just rebuild all the caches at this point?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If you navigate to the import page, does it state an import is pending?
     
  3. mm55mm

    mm55mm Member

    No, it just shows the default Import Data page. (Select system to import from...)
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    You should just be able to trigger the user/thread/forum cache rebuilds.
     
  5. mm55mm

    mm55mm Member

    I went and did that without waiting for your answer since we had enough downtime as it was. We are running XenForo for almost 10 days now with no problems whatsoever.

    Just to add that I am blown away by your product, great work.
     
    Mike likes this.

Share This Page