1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Embedding IMG code inside URL code doesn't work on profile posts.

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by mjda, Jun 29, 2013.

  1. mjda

    mjda Active Member

    As the title says, if you use the following code in a post it works as expected. However, posting the same thing as a message on someone's profile doesn't. Also, I didn't test it on here because I didn't want to post a random message on somebody's profile. I don't think I use any addons that would cause it, though, and I use the default style.

    I should also note that the same thing happens on 1.1 and 1.2.

    Also, I'm curious as to why I can only use 140 characters on my own profile posts (or status messages), but other people can post longer messages on my profile.
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    The 140 is a setting, not entirely sure why you can post more on other people's profiles; I thought they were controlled by the same setting.
  3. mjda

    mjda Active Member

    Perhaps someone should report that as a bug too, then?
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I'm sure Mike/Kier will see it here, but I'll do some testing tomorrow.
  5. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    Because only your actual status msgs are limited to 140, if you respond to a comment on one of your statuses you are not limited to 140 I would guess (but can be wrong) that the only reason an actual status message is limited and not the rest is because the rest don't show up on your member card which has a limited amount of space.
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Profile posts/status updates are plain text. BB code is not parsed in them.

    The 140 character limit for status updates was an intentional design decision. It may change in the future.
    erich37 likes this.

Share This Page