1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Emails through contact form use site's address on reply

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Trombones13, Jan 23, 2012.

  1. Trombones13

    Trombones13 Well-Known Member

    I've noticed that whenever I receive an email through the contact form and try to reply, it tries to send it to my email address instead of the original sender's. I can still get their address because it shows in the email body ("sent from name (email)" or whatever it says), but is there a way to get it to use their email automatically?

    ankurs and BamaStangGuy like this.
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Do you have your options set up correctly?

    Responding to an email sent via the Contact Us form on my site uses the sender's email address.

    What are you using to send email and which email client are you using?
  3. Trombones13

    Trombones13 Well-Known Member

    Is there an option for that? It's not because I have the support email listed under Default Email Address, is it?

    I use Thunderbird for sending and receiving emails, and the original email came through the site contact form, if that helps.
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I don't have this problem on my forum. When I receive "Contact Us" emails the From address is that of the user who submitted the contact form. And my email client uses that address when I send a reply.
  5. Trombones13

    Trombones13 Well-Known Member

    Hmm; does it have to do with the way my Email Transport Method options are set up (SMTP with authentication: support@voiceradio.us)? Should I make that Default instead?
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    It's possible. The email server might be changing the outgoing emails.

Share This Page