• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Duplicate  Editor bug

dutchbb

Well-known member
#1
Watch: http://www.youtube.com/watch?v=KhEddX-4Zbo (best full screen)

Steps:

1. Use Code button to insert this code:

Code:
Server Error

Mysqli statement execute error : Data too long for column 'last_thread_title' at row 1

Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 574
Zend_Db_Adapter_Abstract->insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1500
XenForo_DataWriter->_insert() in XenForo/DataWriter.php at line 1489
XenForo_DataWriter->_save() in XenForo/DataWriter.php at line 1291
XenForo_DataWriter->save() in XenForo/Model/Import.php at line 316
XenForo_Model_Import->_importData() in XenForo/Model/Import.php at line 685
XenForo_Model_Import->importForum() in XenForo/Importer/vBulletin.php at line 1372
XenForo_Importer_vBulletin->_importForumTree() in XenForo/Importer/vBulletin.php at line 1391
XenForo_Importer_vBulletin->_importForumTree() in XenForo/Importer/vBulletin.php at line 1391
XenForo_Importer_vBulletin->_importForumTree() in XenForo/Importer/vBulletin.php at line 1324
XenForo_Importer_vBulletin->stepForums() in XenForo/Importer/Abstract.php at line 77
XenForo_Importer_Abstract->runStep() in XenForo/ControllerAdmin/Import.php at line 161
XenForo_ControllerAdmin_Import->_runStep() in XenForo/ControllerAdmin/Import.php at line 213
XenForo_ControllerAdmin_Import->_startStep() in XenForo/ControllerAdmin/Import.php at line 156
XenForo_ControllerAdmin_Import->actionStartStep() in XenForo/FrontController.php at line 310
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
XenForo_FrontController->run() in /home/****/domains/mydomain.com/public_html/****/admin.php at line 13
2. Place mouse cursor after first line ('Server Error') and press enter.

3. Place mouse cursor below [/CODE] and press enter.

4. Notice that most of the content disappears.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
This has been reported a few times now, and I am currently unable to fix it. It has to do with how the browsers handle some of the inserted HTML.