• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 e-mail error

#1
I get this error

Zend_Mail_Protocol_Exception: Email to glaxsusses@gmail.com failed: "Your IP: 198.187.31.171 : Your domain tibiax.org is not allowed in header From" - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431
Generated By: Unknown Account, 4 minutes ago
#0 /home/tibithce/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(289): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(Array, 300)
#1 /home/tibithce/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(211): Zend_Mail_Protocol_Smtp->rcpt('glaxsusses@gmai...')
#2 /home/tibithce/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
#3 /home/tibithce/public_html/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#4 /home/tibithce/public_html/library/XenForo/Model/MailQueue.php(71): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
#5 /home/tibithce/public_html/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(7.99999499321)
#6 /home/tibithce/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 7.99999499321, '')
#7 /home/tibithce/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999499321, '', false)
#8 /home/tibithce/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#9 /home/tibithce/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#10 {main}
array(3) {
["url"] => string(31) "https://tibiax.org/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(4) {
["_xfRequestUri"] => string(18) "/conversations/add"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
This is related to the SMTP server you are trying to send email through and the email address you're trying to send from. The SMTP server isn't allowing it. You'll need to change one of the two components.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
It's down to the configuration of your SMTP server, so it's controlled by your host/SMTP provider. You'd have to contact them about it.

Otherwise, you'd have to change the "default email address" in XenForo to one they would allow.