Dynamic User Profile Badges

Dynamic User Profile Badges 1.0.5

No permission to download

OakleyForum

Well-known member
#1
OakleyForum submitted a new resource:

Dynamic User Profile Badges - HTML/BBCode Dynamic Badges for each Member

Description
This add-on creates dynamic members badges, that users can then copy to other websites using HTML and/or BBCode. This helps gain traffic and back links for your forum!

Features

  • Generates Dynamic Member Badges
  • Customize Forum Logo and URL
  • Shows member Avatar, Username and Post Count
  • Customize Usergroups to show titles for
  • Customize Text Colors in AdminCP
  • PSD Badge Template Included

Installation

1) Upload the...
Read more about this resource...
 

JABRONI

Well-known member
#2
I get this when rebuilding cache

An exception occurred: Invalid image type given in /var/www/vhosts/myforum.com/httpdocs/library/Badge/Model/Generator.php on line 79

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 252
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 378
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 331
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 352
  6. XenForo_ViewRenderer_Abstract::hasManualDeferredToRun() inXenForo/ViewRenderer/Json.php at line 147
  7. XenForo_ViewRenderer_Json::_addDefaultParams() in XenForo/ViewRenderer/Json.phpat line 185
  8. XenForo_ViewRenderer_Json::jsonEncodeForOutput() inXenForo/ViewAdmin/Error/ServerError.php at line 47
  9. XenForo_ViewAdmin_Error_ServerError->renderJson() inXenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 227
  10. XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject() inXenForo/ViewRenderer/Json.php at line 88
  11. XenForo_ViewRenderer_Json->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 582
  12. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
  13. XenForo_FrontController->run() in/var/www/vhosts/myforum.com/httpdocs/admin.php at line 13
 

truonglv

Formerly Nobita.Kun
#4
I get this when rebuilding cache

An exception occurred: Invalid image type given in /var/www/vhosts/myforum.com/httpdocs/library/Badge/Model/Generator.php on line 79

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 252
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 378
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 331
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 352
  6. XenForo_ViewRenderer_Abstract::hasManualDeferredToRun() inXenForo/ViewRenderer/Json.php at line 147
  7. XenForo_ViewRenderer_Json::_addDefaultParams() in XenForo/ViewRenderer/Json.phpat line 185
  8. XenForo_ViewRenderer_Json::jsonEncodeForOutput() inXenForo/ViewAdmin/Error/ServerError.php at line 47
  9. XenForo_ViewAdmin_Error_ServerError->renderJson() inXenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 227
  10. XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject() inXenForo/ViewRenderer/Json.php at line 88
  11. XenForo_ViewRenderer_Json->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 582
  12. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
  13. XenForo_FrontController->run() in/var/www/vhosts/myforum.com/httpdocs/admin.php at line 13
Look like you given invalid image. As i see AddOn only support PNG and JPEG image logo url. So what's URL you have entered into option?
 

FredC

Well-known member
#7
hmm having troubles getting a couple of these features to work properly..
  • Customize Usergroups to show titles for
  • Customize Text Colors in AdminCP
It seems to pull whatever usergroups it wants regardless of what groups i have checked.
And regarding text color only the username color is taking, the others stay black no matter what hex number i input.
Lastly the post count could use a bit more padding for users with over 10,000 posts.
All these things can be seen in my screenshot.. And to clarify i have rebuilt the cache for this plugin several times as i've made adjustments.
Capture_01222014_132044.jpg
 

JABRONI

Well-known member
#8
I get this when rebuilding cache

An exception occurred: Invalid image type given in /var/www/vhosts/myforum.com/httpdocs/library/Badge/Model/Generator.php on line 79

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 252
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 378
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 331
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 352
  6. XenForo_ViewRenderer_Abstract::hasManualDeferredToRun() inXenForo/ViewRenderer/Json.php at line 147
  7. XenForo_ViewRenderer_Json::_addDefaultParams() in XenForo/ViewRenderer/Json.phpat line 185
  8. XenForo_ViewRenderer_Json::jsonEncodeForOutput() inXenForo/ViewAdmin/Error/ServerError.php at line 47
  9. XenForo_ViewAdmin_Error_ServerError->renderJson() inXenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 227
  10. XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject() inXenForo/ViewRenderer/Json.php at line 88
  11. XenForo_ViewRenderer_Json->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 582
  12. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
  13. XenForo_FrontController->run() in/var/www/vhosts/myforum.com/httpdocs/admin.php at line 13
I just uninstalled the addon, and I still get the error when I go to my Rebuild Caches page.

I also can't install, uninstall, or update any of my addons without this showing up when I click install.
 
Last edited:
#12
My image shows this:


And I get this error when i try to rebuild the caches

Server Error
Invalid image type given

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 243
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 369
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 322
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 147
  6. XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 337
  7. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  8. XenForo_FrontController->run() in /home3/mcwh/public_html/xxx/admin.php at line 13
 

truonglv

Formerly Nobita.Kun
#13
I entered a .png image. I even double checked to see if the link was valid.
My image shows this:


And I get this error when i try to rebuild the caches

Server Error
Invalid image type given

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 243
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 369
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 322
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 147
  6. XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 337
  7. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  8. XenForo_FrontController->run() in /home3/mcwh/public_html/xxx/admin.php at line 13
what is your url entered into option?
 

truonglv

Formerly Nobita.Kun
#15
My image shows this:


And I get this error when i try to rebuild the caches

Server Error
Invalid image type given

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 243
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 369
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 322
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 147
  6. XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 337
  7. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  8. XenForo_FrontController->run() in /home3/mcwh/public_html/xxx/admin.php at line 13
As I see your image. There problem in your config home url.
http://codeforu.ms//data/badge/1.png
Its should be:
http://codeforu.ms/data/badge/1.png
Make sure you entered valid home url.
Can you post url here?
 
#18
I can't rebuild the cache because i got this error.

Server Error
Invalid image type given

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 243
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 369
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 322
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 147
  6. XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 337
  7. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  8. XenForo_FrontController->run() in /home3/mcwh/public_html/xxx/admin.php at line 13
I entered this for the logo URL. http://codeforu.ms/logo.png
 

truonglv

Formerly Nobita.Kun
#19
I can't rebuild the cache because i got this error.

Server Error
Invalid image type given

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 243
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 369
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 322
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 147
  6. XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 337
  7. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  8. XenForo_FrontController->run() in /home3/mcwh/public_html/xxx/admin.php at line 13
I entered this for the logo URL. http://codeforu.ms/logo.png
I've used your Image. Its work as expected on my site :ROFLMAO:
 
#20
Tried to uninstall it and got this error.

An exception occurred: Invalid image type given in /home3/mcwh/public_html/codeforu.ms/library/Badge/Model/Generator.php on line 79

  1. Badge_Model_Generator->badgeGeneration() in Badge/Deferred/Generator.php at line 27
  2. Badge_Deferred_Generator->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 243
  3. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 369
  4. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 322
  5. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 352
  6. XenForo_ViewRenderer_Abstract::hasManualDeferredToRun() in XenForo/ViewRenderer/HtmlAdmin.php at line 50
  7. XenForo_ViewRenderer_HtmlAdmin->renderRedirect() in XenForo/FrontController.php at line 583
  8. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
  9. XenForo_FrontController->run() in /home3/mcwh/public_html/xxx/admin.php at line 13
 
Top