1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 drag and drop files in conversation issue in 1.5.4 only? [Solved]

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by rafass, Apr 5, 2016.

  1. rafass

    rafass Well-Known Member

    I'm using 1.5.4 and in conversations is not possible drag & drop files IF the redactor box is not active:
    not possible:
    Screen Shot 2016-04-06 at 4.18.45 AM.png
    possible:
    Screen Shot 2016-04-06 at 4.19.02 AM.png

    I can not reproduce this issue here, I've checked the bug fixes in the new releases but I can not find anything related. probably is something that has been fixed but is not in the list? @XenForoDevelopers
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    It's not something I recall, either.

    I would be very surprised if it was specific to 1.5.4. Are you able to upgrade to see if the issue goes away in .5/6/7?

    Aside from that I would suggest trying it in an unedited default style and all add-ons disabled (first time I've seen an icon font used inside the editor placeholder so could that be related?)
     
    rafass likes this.
  3. rafass

    rafass Well-Known Member

    Hello Chris. whoops, you're right Sir. that's the problem. I'm using simply CSS to put those icons there:
    Code:
    .redactor_box .placeholder span:after {
        content: "\00a0""\f0c6""\00a0""\f0c5""\00a0""\f255""\00a0";
        font-family: FontAwesome;
        font-size: 22px;
        color: #B7B7B7;
        line-height: 30px;
    }
    Without that custom code it works perfectly again. the weird thing is that the problem is only in conversations.
    in threads everything works perfectly. o_O
     
    Last edited: Apr 5, 2016
  4. rafass

    rafass Well-Known Member

    To my own references and FWIW, this code solve the issue:
    Code:
    .redactor_box .draftNotice, .redactor_box .placeholder:after {
        content: "\00a0""\f0c6""\00a0""\f0c5""\00a0""\f255""\00a0";
        font-family: FontAwesome;
        font-size: 22px;
        color: #B7B7B7;
        vertical-align: -12px;
    }
    .redactor_box .placeholder span {
        position: relative!important;
    }
    it seems the problem was the span on the first code.
     

Share This Page