1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Default Template is messed up

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by iTuN3r, Nov 26, 2010.

  1. iTuN3r

    iTuN3r Well-Known Member

    Till last night everything was fine and didn't noticed until i woke up this morning and started working on my site again i changed my template to default and saw whole thing was messed up . Navbar is Down in bottom of Browser :p

    example.jpg

    I have no clue what happened when i was busy working with another template all times :( Does anyone have idea how fix it . :p (sometimes it's fun messing up things without knowing what happens next )

    Thank You
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You can look through your templates for any with a red x against them and click on the x to revert/delete any changes.

    If you do this one by one you will find out which template it was that caused a problem.
    Make a backup of any you do revert though before you revert them so you can re-apply any changes you made.
     
  3. iTuN3r

    iTuN3r Well-Known Member

    Only one of the template had that sign sidebar i did reverted/delete but still it's same . I see no difference .
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You could try restoring the master style by browsing to /install.

    You can then click on "Rebuild Master Data".
     
    iTuN3r likes this.
  5. iTuN3r

    iTuN3r Well-Known Member

    Ermm did that and still same issue it's interesting ..Does another style templates edit's effects the Default one by any chances ?
     
  6. Russ

    Russ Well-Known Member

    Is it a child issue of another by chance?
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    How are your styles set up?
    Are they all parent styles or are some of them child styles?

    Can you remember which edits you made? Were any of them related to any add-ons?

    Can you post your PAGE_CONTAINER template here as a .txt file?

    The other thing you can do is look through the Style Properties and any page which has a small checkbox/revert in the top right hand corner, you can try reverting and see if that fixes it.
     
  8. iTuN3r

    iTuN3r Well-Known Member

    Ah well i did lot of templates changes not one , Re-installed everything with Proper backup's and looks fine normal now. They were all Parents styles . Let's see if any bugs shows up again .

    Thanks again for both of your help Russ & Brogan :)
     
  9. iTuN3r

    iTuN3r Well-Known Member

    example.jpg

    Which template do i need to edit to fix that issue ? I have been trying to fix that issue in advance search option .

    Everything is normal and working fine now :)
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That's in form.css:
    HTML:
    .textCtrl {
    background-color: white;
    border: 1px solid silver;
    border-bottom-left-radius: 4px 4px;
    border-bottom-right-radius: 4px 4px;
    border-top-left-radius: 4px 4px;
    border-top-right-radius: 4px 4px;
    color: black;
    font-family: Calibri, 'Trebuchet MS', Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 13px;
    margin-bottom: 2px;
    outline: 0px;
    padding: 3px;
    }
     
    iTuN3r likes this.
  11. Russ

    Russ Well-Known Member

    Are you refering to the color of the boxes? The yellow one I would have to assume it's the selected box which is why it changes colors.
    Appearance -> Styles-> default-> Style Property Group
    Style Properties: Form Elements


    Then:
    Text Controls: Focused -> background
     
  12. iTuN3r

    iTuN3r Well-Known Member

    Thanks you rock :) :D
     
  13. iTuN3r

    iTuN3r Well-Known Member

    Last Question ;)

    example.jpg

    Where do i need to look to change that hover colour . It's hard to see the edit too i tried looking around to change it's colour couldn't find.
     
  14. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    On the default style that is:

    HTML:
    a[href]:hover {
    text-decoration:underline;
    }
     
    iTuN3r likes this.

Share This Page