1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Custom Robots 1.1.4

Add all the robots... If you have more time than sense ;)

  1. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Liam W submitted a new resource:

    Custom Robots - Add all the robots... If you have more time than sense ;)

    Read more about this resource...
     
  2. Rain man

    Rain man Member

    Error when installing:
    Code:
    Fatal error: Class 'LiamW_Shared_DatabaseSchema_Abstract' not found in /-/-/-/-/-/-/library/LiamW/LotsaBots/DatabaseSchema/Robots.php on line 5
     
  3. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Whoops, forgot the shared folder.
     
    Rain man likes this.
  4. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Rain man likes this.
  5. Rain man

    Rain man Member

    @Liam W, hello. Could you add the ability to import / export a list of web crawlers? :)
     
    Adam Howard likes this.
  6. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    I will be adding this at some point, yes :)
     
    Rain man likes this.
  7. Rain man

    Rain man Member

    Thank you very much! Will be waiting for.
     
  8. Liam W

    Liam W Well-Known Member

  9. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    Added in 1.1.0 :)
     
    Rain man likes this.
  10. Deathstarr

    Deathstarr Active Member

    is there a list of bots we can add from somewhere?
     
  11. Liam W

    Liam W Well-Known Member

  12. Deathstarr

    Deathstarr Active Member

    is that all the bots that xenforo already has listed? If thats the case them I am good.
     
  13. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    No, it isn't. XenForo has 15 bots listed already.

    Code:
    protected $_knownRobots = array(
            'archive.org_bot' => 'archive.org',
            'baiduspider' => 'baidu',
            'bingbot' => 'bing',
            'facebookexternalhit' => 'facebookextern',
            'googlebot' => 'google',
            'ia_archiver' => 'alexa',
            'magpie-crawler' => 'brandwatch',
            'mediapartners-google' => 'google-adsense',
            'mj12bot' => 'mj12',
            'msnbot' => 'msnbot',
            'proximic' => 'proximic',
            'scoutjet' => 'scoutjet',
            'sogou web spider' => 'sogou',
            'yahoo! slurp' => 'yahoo',
            'yandex' => 'yandex',
    
            /*'crawler',
            'php/',
            'zend_http_client',*/
        );
     
  14. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    It's too frustrating to download this add-on... you require registration on an external site and private information like my domain name and my XenForo username. Any chance to provide it without asking that much information?
     
  15. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    I like everything in one place, and I don't like (XenForo) piracy, so I require your license to validate via the API. I need the domain to ensure a correct API and for further protection.

    If I could lock these threads to provide support on my site only, then I would upload them here, but I can't so I shan't.

    The strange thing is that people have only started having issues with it very recently. Peculiar if you ask me...

    Liam
     
    Alfa1 and Barbossa like this.
  16. Lexy

    Lexy Active Member

    you have lots of very good plugin, but i avoid plugin who goes to external site and i must register to download it, simple for me dont want register to your site, becouse only i want plugin nothing else.
     
  17. Lexy

    Lexy Active Member

    What piracy all people here have licenced version of Xenforo, realy dont want any of yours plugin becouse i must register to your site @Super120 has good point
     
  18. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    That's the problem. Not everyone here is licensed. Some people use pirated versions, which is illegal.
     
    Last edited: Jul 22, 2014
  19. Lexy

    Lexy Active Member

    how to can acces to add comment and download plugin here if they not have licenced version???
     
  20. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    @Liam W I understand and since I had no option I signed up on your site and downloaded this add-on (I still don't like the idea but it's your add-on and so your rules so it's OK). However it's not working on my XF 1.3.3 install when trying to identify Pingdom as a robot:
    Code:
    ErrorException: Undefined index: pingdom.com_bot_version_1.4_(http://www.pingdom.com/) - library/XenForo/Session.php:847
    Generated By: Unknown Account, hace 2 minutos
    #0 /var/www/html/forums/library/XenForo/Session.php(847): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/var/www/html/f...', 847, Array)
    #1 /var/www/html/forums/library/XenForo/Session.php(343): XenForo_Session->getRobotId('Pingdom.com_bot...')
    #2 /var/www/html/forums/library/XenForo/Session.php(257): XenForo_Session::getPublicSession(Object(Zend_Controller_Request_Http))
    #3 /var/www/html/forums/library/XenForo/Controller.php(291): XenForo_Session::startPublicSession(Object(Zend_Controller_Request_Http))
    #4 /var/www/html/forums/library/XenForo/Controller.php(304): XenForo_Controller->_setupSession('Index')
    #5 /var/www/html/forums/library/XenForo/FrontController.php(346): XenForo_Controller->preDispatch('Index', 'XenForo_Control...')
    #6 /var/www/html/forums/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #7 /var/www/html/forums/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #8 {main}
    array(3) {
    ["url"] => string(33) "http://www.mysite.com/forums/"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
    
    Could you please fix?
     

Share This Page