MG 1.1 Corrupt image while to upgrade to 1.1

a.tushkanov

Active member
#1
Ok. You got me. Support/updates end: Oct 8, 2017 ... :)

XF 1.5.10a installed ok.
While upgrading XFMG to 1.1 i recieve this one:

Server Error
Corrupt image `/var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/internal_data/attachments/168/168545-37755473949d329b0be8e8fd89df1b6b.data' @ gif.c/ReadGIFImage/1317

  1. Imagick->__construct() in XenGallery/Helper/Image.php at line 267
  2. XenGallery_Helper_Image->resize() in XenGallery/Deferred/Thumbnail.php at line 60
  3. XenGallery_Deferred_Thumbnail->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 295
  4. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 429
  5. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 374
  6. XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 159
  7. XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 351
  8. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  9. XenForo_FrontController->run() in /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/admin.php at line 13
 

a.tushkanov

Active member
#2
This was during first try to upgrade:

Code:
Error Info
Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Duplicate entry 'option_template_xengallery_gen_upload_constraints' for key 'title' - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
Generated By: Administrator, 35 minutes ago
Stack Trace
#0 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(574): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `xf...', Array)
#3 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/DataWriter.php(1638): Zend_Db_Adapter_Abstract->insert('xf_admin_templa...', Array)
#4 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/DataWriter.php(1627): XenForo_DataWriter->_insert()
#5 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/DataWriter.php(1419): XenForo_DataWriter->_save()
#6 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/Model/AdminTemplate.php(489): XenForo_DataWriter->save()
#7 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/Model/AddOn.php(310): XenForo_Model_AdminTemplate->importAdminTemplatesAddOnXml(Object(SimpleXMLElement), 'XenGallery')
#8 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/Model/AddOn.php(226): XenForo_Model_AddOn->importAddOnExtraDataFromXml(Object(SimpleXMLElement), 'XenGallery')
#9 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/Model/AddOn.php(169): XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml(Object(SimpleXMLElement), 'XenGallery')
#10 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php(237): XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile('library/XenGall...', 'XenGallery')
#11 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/FrontController.php(351): XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionUpgrade()
#12 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#13 /var/www/ldportal/data/www/forum.bestflowers.ru/admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
#14 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(64) "http://forum.bestflowers.ru/admin.php?add-ons/XenGallery/upgrade"
  ["_GET"] => array(1) {
    ["add-ons/XenGallery/upgrade"] => string(0) ""
  }
  ["_POST"] => array(3) {
    ["server_file"] => string(39) "library/XenGallery/addon-XenGallery.xml"
    ["_xfConfirm"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
  }
}
 

a.tushkanov

Active member
#3
So i can not:
  • access to any /admin.php?xengallery/options page
  • create new album or add in existed
  • see images, that has been loaded into posts using BB-code in editor button
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#4
Can you please submit a ticket with Admin CP log in details, FTP access and access to PHP My Admin (if possible).

Should be quite straight forward to get it up and running.
 
Top